Wij zijn Harry en Trudy Kuipers uit Enter.

Hoe het allemaal begon:

Door opa Kuipers leerde Harry de boxer kennen en al gauw sloeg de vlam over. In 1973 liep onze eerste boxer door ons huis. De 7 jarige reu Robby deelde 3 jaar lief en leed met ons.

  

Natuurlijk is het altijd maar afwachten of de mooie pup ook uitgroeit tot een mooie hond, maar in dit geval wat dit zo, en zo kwam Karien van Marjitz in ons leven, een lief gestroomd teefje. Volgens ons is Karien voor ons geboren, omdat ze geboren is op de dag dat Sonja was overleden.
Karien was een hond met een fantastisch karakter en bij de shows kreeg ze veel uitmuntende kwalificaties.
Toen ze achtien maanden oud was, hebben we haar heupen laten controleren. De uitslag was HDtc en daarmee waren we natuurlijk heel erg blij, want nu konden we gaan fokken. Het eerst nestje kwam eind 1988. Hierdoor werd Karien de stammoeder van onze kennel. Karien is elf jaar geworden.

In de jaren hierna is onze kennel flink uitgebreid en we fokken nog steeds met veel plezier. Een mooie hond is natuurlijk ons doel, maar het karakter en de gezondheid van de hond staan bovenaan de lijst. De pups worden geënt en zijn gesocialiseerd als ze het nest verlaten voor hun nieuwe thuis. Als de nieuwe eigenaar het op prijs stelt begeleiden we hem waar we kunnen.
Om zelf op de hoogte te blijven van veranderingen en vernieuwingen in de kynologie, bezoeken we ieder jaar het congres van hondenfokkers in Ede.

Nadat Robby was overleden kwam in 1976 Sonja,
een boxerteefje. Door haar en onze pasgeboren zoon, hebben we ontdekt dat de boxer een echte kindervriend is.Na Sonja's dood wilden we graag weer een nieuw kameraadje.
Wel wilden we een hondje waar we ook mee naar shows konden gaan en als het mogelijk was ook een nestje mee konden fokken. We wilden dit wel via de officiële weg doen en daarom kwamen we terecht bij "De Nederlandse Boxer Club".
Via de pupbemiddeling kwamen we bij een fokker terecht die begreep wat we zochten.
Hij heeft ons veel uitgelegd en we kochten een veelbelovende pup.